Mimoza Berhan Fishta

Mimoza Berhan Fishta
NIPT: K96517004C
Vendlindje: Shkodër
Ditelindje: 27.11.69
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
199, 04.03.2009
Adresa: Lagjja Naim Gjylbegu, Rruga Tafiliceve, kati i I-re, nr.pas.7, z.k.8592, Shkoder Mobil 0682023245 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: