Mihal Stavri Qosja

Mihal Stavri Qosja
NIPT: K52707202L
Vendlindje: Valesh, Elbasan
Ditelindje: 08.03.1962
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
AR,330, 28.03.2014
Adresa: Rruga: "Luigj Gurakuqi", Hotel Skampa,Kati II, Zyra nr.101, Elbasan, Mobil: 0695725100, [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR,330, 28.03.2014, Regjistrim, KR,804, 09.06.2022, Ri-Regjistrim