Migela Skender Xhani

Migela Skender Xhani
NIPT: K31517164L
Vendlindje: Pogradec
Ditelindje: 23.6.68
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
101, 13.12.2000
Adresa: Rruga "George W. Bush", Ndertesa Nr. 5, Hyrja 5, Ap.11, Njesia Administrative Nr. 2, Tirane. Mobil 0689034553, [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: