Marsela Murat Bushi

Marsela Murat Bushi
NIPT: L52014026O
Vendlindje: Kavajë
Ditelindje: 7.9.79
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
421, 31.05.2019
Adresa: Njësia administrative nr.5, Rruga Hysen Zaloshnja, Nd.2, h.4, ap.16, Tiranë Mobil: 0692087959 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 595, 31.05.2019, Regjistrim