Marjana Koco Hibraj

Marjana Koco Hibraj
NIPT: K66806202S
Vendlindje: Vlorë
Ditelindje: 7.9.63
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
277, 27.08.2012
Adresa: Lagja Hajro Cakerri, Rr. Sulejman Delvina, Pallati nr.2, Kati perdhe, prane Gjykates se Shkalles se Pare, Vlorë Mobil: 0694368135 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 14, 28.05.2013, Regjistrim