Manuela Agim Sejati

Manuela Agim Sejati
NIPT: M41317013F
Vendlindje: Ersekë
Ditelindje: 11.10.1983
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
420, 31.05.2019
Adresa: Rr"Dhaskal Tod'hri", godina nr.35, zona industriale Kashar, Tirane, Mobil:  0686000225, [email protected] 
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 915, 02.02.2024, Ri-Regjistrim