Manjola Razi Leka

Manjola Razi Leka
NIPT: M32121023E
Vendlindje: Durrës
Ditelindje: 03.09.1975
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
511, 02.10.2023
Adresa: BLV Gjergj Fishta, Pallati E-88, kati 2, Zyra 11,Tiranë. Mobil: 0682055354 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR 880, 02.10.2023,Regjistrim