Lindita Ramadan Bejko

Lindita Ramadan Bejko
NIPT: K31424137A
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 9.9.59
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
325, 28.03.2014
Adresa: Rr.Zef Jubani, Pall.5, Shk.2, Ap. 8/3, Tiranë Mobil: 0682060141 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 402, 31.03.2014, Regjistrim