Lindita Hysni Muca

Lindita Hysni Muca
NIPT:
Vendlindje: Kukes
Ditelindje: 20.7.71
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
324, 28.03.2014
Adresa: Njësia Bashkiake nr. 2, Rruga Mihal Grameno, Pallati Vjero, Kati 2, Nr.5, Tiranë Mobil 0694092435 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Muça Auditing sh.p.k.
Administrator, Ortak - 100%
KR, 725, 05.03.2021
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 393, 29.03.2014, Regjistrim, KR, 725, 05.03.2021 Regjistrim ne Shoqeri