Leze Tom Abazi

Leze Tom Abazi
NIPT:
Vendlindje: Shkodër
Ditelindje: 26.1.63
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
24, 12.01.2000
Adresa: Rruga Barrikadave, ish Kinema 17 Nentori, Tiranë Tel: 042227695 Mobil: 0692263196 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Studio L.E.A.L. AUDITING sh.p.k.
Administrator , Ortak - 49%
KR, 143, 06.02.2008 KR, 158, 30.01.2009 KR, 658, 06.02.2020
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: