Lavdim Shkelqim Musaj

Lavdim Shkelqim Musaj
NIPT: K32719205B
Vendlindje: Elbasan
Ditelindje: 3.7.59
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
133, 27.01.2005
Adresa: L. Clirimi, Rr. Sule Misiri, Nr.13, Elbasan Mobil: 0698418133 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: