Klodjan Flamur Myftari

Klodjan Flamur Myftari
NIPT: L92204041R
Vendlindje: Patos
Ditelindje: 13.11.77
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
437, 04.12.2019
Adresa: Rruga Ndrek Luca, Godina Kristal Center, Kati i pare, hyrja 3, Tiranë
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 639, 04.12.2019, Regjistrim