Klodiana Elmi Ngjeçi

Klodiana Elmi Ngjeci
NIPT: M32007004R
Vendlindje: Kukës
Ditelindje: 16.05.1991
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
513, 02.10.2023
Adresa: Rruga Omer Nishani, Pallati Ndertusi sh.p.k, Njesia Ad. 7, kati 3, Tiranë Mobil:0685250326, e-mail [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR 885, 02.10.2023,Regjistrim