Kamela Ajet Hasko

Kamela Ajet Hasko
NIPT: M11305001L
Vendlindje: Berat
Ditelindje: 25.11.1985
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
489, KR 24.01.2022
Adresa: Njesia Bashkiake nr.7 Rr.Ndre Mjeda Kompleksi magnet Pallati Perseus Ap.1017 1001 Tirane e-mail: [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 780, 24.01.2022, Regjistrim