Julian Artjan Saraçi

Julian Artjan Saraçi
NIPT: M31709043U
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 04.12.1994
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
521, 02.02.2024
Adresa: Rr"Urani Pano", Pallati 9/2-1-1, H 2, Tirane, Mobil:  0693050005, [email protected] 
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 914, 02.02.2024, Regjistrim