Jonid Myrteza Lamllari

Jonid Myrteza Lamllari
NIPT:
Vendlindje: Permet
Ditelindje: 13.9.83
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
268, 27.08.2012
Adresa: Rruga Ibrahim Rugova, SKY Tower, Kati 9, Tiranë Mobil: 0692021702 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
PricewaterhouseCoopers Assurance Services sh.p.k,
Administrator,
KR, 701, 03.07.2020
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 60, 28.08.2012, Regjistrim