Irena Jahja Pulo

Irena Jahja Pulo
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 27.4.63
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
20, 12.01.2000
Adresa: Njësia Bashkiake Nr. 5, Rruga Emin Duraku, Pallati Binjakët Nr. 5, Kati 1 teknik, Ap. 1&2, Tiranë Mobil: 0684038758 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
MAZARS sh.p.k.
Ortak - 5% ,
AR, 453, 20.02.2015
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: