Ilir Namik Daiu

Ilir Namik Daiu
NIPT: L91310004V
Vendlindje: Elbasan
Ditelindje: 26.3.77
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
361, 28.12.2015
Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta, Rruga Nikolla Jorgo, Kulla 8, Hyrja 1, Ap 10, Tiranë Mobil: 0692073030 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 478, 22.02.2016, Regjistrim KR, 579, 15.02.2019, Regjistrim