Ilia Pandi Cece

Ilia Pandi Cece
NIPT: K82004004F
Vendlindje: Korçë
Ditelindje: 3.9.67
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
266, 27.08.2012
Adresa: Rr.Margarita Tutulani, Pallati TID, Ap.1/10, Tiranë Tel: 042430257 Mobil: 0692084463 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 76, 22.09.2012, Regjistrim