Ilda Stavro Ekonomi

Ilda Stavro Ekonomi
NIPT: K93712001A
Vendlindje: Korçë
Ditelindje: 20.2.71
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
183, 15.10.2008
Adresa: Rr. Ndre Mjeda, Lagja 7, Pallati i ri prane ish bonbonerise, Kati I, Korçë Tel: 082250070 Mobil: 0692056865 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: