Hasan Hilmi Ago

Hasan Hilmi Ago
NIPT: L91328011C
Vendlindje: Bilisht
Ditelindje: 3.8.83
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
379, 15.02.2019
Adresa: Njesia Bashkiake nr.7, Rruga "Frosina Plaku", Kompleksi Magnet, Kulla Cassiopeia, Kati 1, Kodi Postar 1011, Tiranë Mobil: 0682010003 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 566, 15.02.2019, Regjistrim