Gridi Ylli Çaça

Gridi Ylli Çaça
NIPT: L91609010A
Vendlindje: Kruje
Ditelindje: 20.1.92
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
413, 31.05.2019
Adresa: Njësia Bashkiake nr.9, Rruga Jordan Misja, Ndërtesa nr.3, Kati II, Ap. D28, Tiranë Mobil: 0684023541 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 597, 31.05.2019, Regjistrim