Gerta Ferdinand Avrami

Gerta Ferdinand Avrami
NIPT: L51423030F
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 24.1.77
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
348, 16.01.2015
Adresa: Rr. Komuna e Parisit, Pallati Kristi Co Nr.1, Dyqani nr.1, Kati 1, Njesia Bashkiake Nr. 5, Tiranë Mobil: 0692035353 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 448, 20.02.2015, Regjistrim