Gentian Qemal Barjamaj

Gentian Qemal Barjamaj
NIPT:
Vendlindje: Elbasan
Ditelindje: 3.9.74
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
229, 08.11.2011
Adresa: Rr. Sami Frashëri, P. Titan, K.10, Nr.34, Tiranë Tel: 044503233 Mobil 692021988 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
ALBANIAN CONSULTANCY sh.p.k
Administrator , Ortak - 100%
AR, 406, 31.03.2014
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 252, 30.11.2011, Regjistrim