Gentian Ligo Tata

Gentian Ligo Tata
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 25.6.81
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
264, 27.08.2012
Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Sky Tower, kati 6, Tiranë Mobil: 0696086468 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
ERNST & YOUNG EKA, SHKUP – Dega ne Shqiperi
SHKUP - Dega ne Shqiperi ,
AR, 377, 28.03.2014
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 377, 28.03.2014, Regjistrim