Evi Shtrepi

Evi Shtrepi
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 26.11.1990
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
516, 06.12.2023
Adresa: Rruga Skënder Luarasi, sheshi Gjenerali Jozef San Martini, Pallati 3, Tiranë, Mobil:  0682041430, [email protected] 
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


ALBANIAN AUDIT PARTNERS Sh.p.k, KR, 889, 06.12.2023, Regjistrim, KR, 937, 03.04.2024,Ri- Regjistrim
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: