Ervin Veli Lika

Ervin Veli Lika
NIPT: L61801514C
Vendlindje: Lushnjë
Ditelindje: 17.08.1986
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
479, 16.09.2021
Adresa: Lagjja nr. 12, Rruga N. Libohova, objekt me nr. pasurie 4/38+1-2, zona kadastrale 8513, Durres Mobil: 0692262169 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 756, 16.09.2021, Regjistrim