Ersida Viktor Hako

Ersida Viktor Hako
NIPT: M31809026K
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 21.10.1987
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
522, 02.02.2024
Adresa: Rr"Shefqet Musaraj", Pallati Sinani, H 35, Tirane, Mobil:  0692899741, [email protected] 
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 916, 02.02.2024, Regjistrim