Erjon Lulash Pjeternikaj

Erjon Lulash Pjeternikaj
NIPT: L52304015E
Vendlindje: Tropoje
Ditelindje: 3.4.88
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
359, 28.12.2015
Adresa: Kashar, kthesa e Kamzes, pallati Garden City, Blloku B-7, kati pare, Tiranë Mobil: 0694284571 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 481, 22.02.2016, Regjistrim