Endrit Bashkim Mansaku

Endrit Bashkim Mansaku
NIPT: L61724024A
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 26.8.87
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
448, 06.02.2020
Adresa: Njësia Bashkiake Nr. 10, Rruga e Durrësit, Godina 37, Kati 2, Tiranë Mobil: 0692303014 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 648, 06.02.2020, Regjistrim