Elvira Petraq Hoxha

Elvira Petraq Hoxha
NIPT: M21524025V
Vendlindje: Berat
Ditelindje: 12.01.1967
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
193, 29.12.2008
Adresa: Rruga Mine Peza, P.101, Tiranë, Mobil: 0682071373, [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 193, 29.12.2008 Regjistrim, KR, 779, 20.04.2022, Ri-Regjistrim