Elton Leandro Haxhi

Elton Leandro Haxhi
NIPT: K91721010Q
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 21.06.1972
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
95 13.12.2000
Adresa: Rruga Margarita Tutulani, Pallati Viridario Kati I, Tiranë Mobil: 0694040585 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Nexia AL sh.p.k.

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR,862, 01.06.2023, RI-Regjistrim