Elona Mehmetali Bisha

Elona Mehmetali Bisha
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 05.02.1978
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
305, 28.03.2014
Adresa: Rruga Skënder Luarasi, sheshi Gjenerali Jozef San Martini, Pallati 3, H.19, Tiranë
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
RSM Albania sh.p.k.
Ortak - 25%
KR, 760, 16.09.2021
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 760, 16.09.2021, Regjistrim