Eljona Aleksander Hoxha

Eljona Aleksander Hoxha
NIPT: M12213005N
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 06.02.1978
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
403, 31.05.2019
Adresa: Rrethi i Zogut të Zi, Pall.127, Kulla Nr.1, Kati I-rë, Tiranë 1001 Mobil: 0684089390 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 769, 04.11.2021, Regjistrim