Eduart Luan Shehu

Eduart Luan Shehu
NIPT: L02401022Q
Vendlindje: Peshkopi
Ditelindje: 21.1.78
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
436, 04.12.2019
Adresa: Njësia Administrative Nr.5, Rr. Haxhi Kika, Nd.9, H.3, Ap.3, 1022, Tiranë Mobil: 0672087777 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 643, 04.12.2019, Regjistrim