Edrian Hetem Meslani

Edrian Hetem Meslani
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 4.10.83
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
447, 06.02.2020
Adresa: Njësia Administrative Nr.7, Rruga Islam Alla, Ndërtesa Nr.67, kati 3, Apartamenti Nr. 10,1001, Tiranë Mobil: 0696113042 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
MESLANI AUDITING sh.p.k.
Ortak - 25%,
KR, 656, 06.02.2020
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 656, 06.02.2020, Regjistrim