Edlira Adem Hyseni

Edlira Adem Hyseni
NIPT: L21602516N
Vendlindje: Lushnje
Ditelindje: 13.11.1975
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
AR,211, 04.10.2010
Adresa: Rruga: "Skenderbej", Lagja 3, Durres, Mobil: 0692096840, [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR,211, 04.10.2010, Regjistrim, KR,801, 09.06.2022, Ri-Regjistrim