Edlir Mylazim Shabani

Edlir Mylazim Shabani
NIPT: M11828016E
Vendlindje: Korçë
Ditelindje: 19.03.1981
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
398, 31.05.2019
Adresa: Rruga. “Hoxha Tahsim”, Zona kadastrale Nr. 8150, Nr Pasurie 5/577-N-31, Volumi 44, Faqe 111, Kati 2, Tiranë, Mobil: 0694035419, [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 741, 14.07.2021, Regjistrim