Edi Fiqret Stafa

Edi Fiqret Stafa
NIPT: K82604209G
Vendlindje: Elbasan
Ditelindje: 13.12.69
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
171, 21.09.2007
Adresa: Lagjja Aqif Pasha, Rr. Ptelome Xhuvani, ndertesa nr.6, Elbasan Tel: 054259723 Mobil: 0692054944 Mobil: 0694403300 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 140, 21.01.2008, Regjistrim