Edi Ahmet Kokiçi

Edi Ahmet Kokiçi
NIPT: L32217050G
Vendlindje: Elbasan
Ditelindje: 15.4.75
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
435, 04.12.2019
Adresa: Rruga. “Dhimitër Shyteriqi”, Pallati pas Qendrës Kristal, Shkalla 1. Ap. Nr. 3, Tiranë Mobil: 0672078982 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 642, 04.12.2019, Regjistrim