Dorina Engjëll Lulushi

Dorina Engjëll Lulushi
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 08.10.1986
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
512, 02.10.2023
Adresa: Rruga e Kavajës, ish parku i mallrave, Kompleksi Delijorgji, Godina H, kati i dytë, Tiranë, email: [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
DELOITTE AUDIT ALBANIA SH.P.K

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR 883, 02.10.2023,Regjistrim