Donald Aqif Toska

Donald Aqif Toska
NIPT: M41318013K
Vendlindje: Lushnje
Ditelindje: 09.11.1992
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
525, 02.02.2024
Adresa: Rr"Komuna e Parisit", Pallati Rexhepi,Kati 1, Ap.3,Tiranë, Mobil: 0693768764  [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
TOSKA AUDIT GROUP ” sh.p.k

TOSKA AUDIT GROUP SH.P.K, KR, 905, 02.02.2024 , Regjistrim, KR, 944, 03.04.2024,Ri- Regjistrim (Hyn në fuqi nga data 26.03.2024)
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: