Ditjon Gramoz Kalemasi

Ditjon Gramoz Kalemasi
NIPT:
Vendlindje: Skrapar
Ditelindje: 01.12.1986
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
475, 16.09.2021
Adresa: Njesia Bashkiake nr. 9, Rruga Asim Vokshi, Ndertesa 14, Hyrja 6, Apartamenti 27, Tirane Mobil: 0697070276 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
J2N1 sh.p.k.
Administrator, Ortak -100%
KR, 751, 16.09.2021
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 751, 16.09.2021, Regjistrim