Bujar Pelivan Bendo

Bujar Pelivan Bendo
NIPT:
Vendlindje: Lushnjë
Ditelindje: 02.07.1966
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
79, 12.04.2000
Adresa: Rruga Skënder Luarasi, sheshi Gjenerali Jozef San Martini, Pallati 3, H.19, Tiranë, [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
RSM Albania sh.p.k.
Ortak - 45%
KR, 758, 16.09.2021
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 138, 22.01.2008, Pezullim KR, 155, 29.12.2008, Regjistrim AR, 451, 20.02.2015, Regjistrim KR, 581, 15.02.2019, Regjistrim ne shoqeri KR, 758, 16.09.2021, Regjistrim ne shoqeri