Brunilda Xhavit Stefa

Brunilda Xhavit Stefa
NIPT: K81608034Q
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 02.07.1966
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
182, 15.10.2008
Adresa: Rruga "Lidhja e Prizrenit", ndertesa 8, Hyrja 1, Apartamenti 6, Tirane, Mobil: 0692057309, [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: