Berti Sotiraq Pashko

Berti Sotiraq Pashko
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 22.1.63
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
7, 11.01.2000
Adresa: Blv. Zhan D`Ark, Nr.11, Tiranë Tel: 042270905 Faks: 042270905 Mobil: 0682152613 Mobil: 0692099364 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
HOLLY & ENDY AUDITING sh.p.k.
Administrator , Ortak - 100%
KR, 32, 28.12.2001
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: