Bendis Burim Husi

Bendis Burim Husi
NIPT: M32316009T
Vendlindje: Vlorë
Ditelindje: 23.06.1975
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
KR, 368, 08.01.2019
Adresa: Rruga"Komuna e Parisit",Dyqani nr.1,kati 1, Pallati Kristi Co 1, Tiranë, Mobil:  0682042112, [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 368, 08.01.2019 Regjistrim, KR, 779 Datë 24.01.2022 Pezullim, KR, 894, 06.12.2023 Ri-Regjistrim