Armando Ylli Fehtahaj

Armando Ylli Fehtahaj
NIPT: K61906023V
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 13.9.75
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
248, 27.08.2012
Adresa: Tirane, Bulevardi Gjergj Fishta, Kulla nr. 1, shkalla 17, kat i 3-te, apartamenti 11 Mobil 0686016861 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 70, 29.08.2012, Regjistrim