Arlind Enver Kafeja

Arlind Enver Kafeja
NIPT: M21305015F
Vendlindje: Lezhë
Ditelindje: 08.06.1984
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
497, 20.04.2022
Adresa: Komuna e Parisit, 4 Kullat Tirhino, Kulla C, Tiranë Mobil: 0682099101, [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 786, 20.04.2022, Regjistrim