Arjan Leko Dhimertika

Arjan Leko Dhimertika
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 24.11.61
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
246, 27.08.2012, Regjistrim
Adresa: Njësia Bashkiake nr.5, Rruga "Tish Daija", Kompleksi Kika 2, Objekti 7, Shk. 7, Kati 5, Tiranë [email protected] 0692044754
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
MOORE Albania sh.p.k

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 86, 01.11.2012, Regjistrim KR, 907, 02.02.2024 Pezullim si Person Fizik KR, 908,02.02.2024 Ri-Regjistrim